Transport aanvraag

Wilt u een pakketje versturen? Wij staan altijd voor u klaar, 24 uur per dag en 7 dagen per week. Via onze website kunt u eenvoudig een transport aanvraag achterlaten. Vult u daarvoor het formulier in op deze pagina. Zo kunnen wij inschatten wanneer en hoeveel het ongeveer kost voordat uw pakket op bestemming is. Verder kan er op deze manier een inschatting worden gemaakt van de kosten en het type transport dat nodig is. Denk aan een auto, caddy, of bus.

Transport aanvraagformulier

Pallet

Spoedleveringen

Als u het transport van uw pakket goed wilt plannen, kunt u het beste een transport aanvraag doen. Onze medewerkers maken dan een schema voor u. Zo kunt u precies zien waar uw pakketje is en wanneer dit op bestemming wordt afgeleverd. Dat is fijn voor u: zo heeft u een stukje zekerheid.

Kosten besparen door vooraf plannen

Wist u dat het vooraf plannen van een transportdienst u geld kan besparen? Want hoewel wij spoedleveringen verzorgen, hebben we toch een lichte voorkeur voor transport aanvragen. Op deze manier kunnen wij duidelijke planningen maken. En voor een transport aanvraag betaalt u niks extra’s. Twee vliegen in één klap dus: duidelijkheid en scherpe tarieven.

Logistieke uitdagingen

Vooral grote of bijzondere verzendingen kunnen een uitdaging vormen. Om zulk soort specifiek transport goed te organiseren, maken wij graag van tevoren een planning. Immers vraagt een bijzondere verzending ook om extra aandacht. Dus waar wacht u nog op? Geef nu uw transport aanvraag aan ons door.

Contact

06 46 42 69 36
info@v-logistics.nl

Copyright © 2019 | Design By RVDBICT